

دنیای بازیها روز به روز در حال گسترش است. به طوری که حالا میتوان از آن به عنوان یک صنعت پولساز و بسیار مهم در عرصه سرگرمی نام برد. بنابراین بدیهی است که شاهد خلاقیتها و نوآوریهای بیشتری در این حوزه باشیم. در این مطلب نیک پرداخت به بررسی بهترین سرویس استریم بازی و ویژگیهای هر کدام از آنها میپردازیم.
استریم بازی چیست؟
یکی از مباحث نسبتا جدید در صنعت بازیها، سرویسهای استریم بازی هستند که به کاربران امکان دسترسی به برخی از بهترین عناوین بازی موجود در بازار را میدهند. شاید شیوه کاری هر سرویس با دیگری متفاوت باشد ولی در کل هدف همه آنها این است که امکان استریم بازیهای ویدیویی روی صفحه نمایش را به شیوهای شبیه نتفلیکس و هولو فراهم کنند. بدین ترتیب شما دیگر برای بازی کردن نیازی به داشتن یک سیستم کامپیوتری قدرتمند یا فضای ذخیره سازی زیاد روی کنسول نخواهید داشت.
بلکه برای این کار فقط به یک اتصال اینترنتی پایدار نیاز دارید. همه گیمرها به دنیال راهی نسبتا مقرون به صرفه برای دسترسی به صدها بازی هستند بدون اینکه نیازی به تغییر سخت افزار داشته باشند. سرویسهای استریم بازی دقیقا برای پاسخگویی به نیاز این دسته از افراد به وجود آمدهاند. با وجود نوپا بودن این فناوری، شرکتهای بزرگ بازار بازیها استقبال بسیار خوبی از آن داشتن. در ادامه این مطلب به معرفی برخی از بهترین سایتهای استریم بازی موجود که قابلیتهای خوبی را در اختیار کاربران خود قرار دادهاند میپردازیم.
معرفی بهترین استریمهای بازی
درادامه به معرفی بهترین سرویس استریم گیم و ویژگیهای هر کدام از آنها را مرور می کنیم.
Xbox Game Pass (ایکس باکس وان، کامپیوتر شخصی)
اگر بخواهیم فقط یک انتخاب در زمینه بهترین سرویسهای استریم بازی داشته باشیم، قطعا ایکس باکس گیم پس را انتخاب خواهیم کرد. بقیه سرویسهایی که در ادامه معرفی میکنیم از فناوری استریم صرفا جهت ارائه بازی بهره میبرند. اما شیوه کاری ایکس باکس گیم پس که متعلق به مایکروسافت است تا حدودی متفاوت است.
با پرداخت حق اشتراک ۱۰ دلاری در ماه میتوانید به بیش از ۱۰۰ بازی در این سرویس دسترسی داشته باشید. شما مثل هر بازی دیجیتالی دیگر قادر به دانلود و ذخیره این بازیها در فضای ذخیره سازی ایکس باکس وان خود خواهید بود. بنابراین دیگر نیازی نیست که نگران سرعت اینترنت و تاثیر آن روی کیفیت تجربه بازی باشید. در این حالت حتی اگر اتصال اینترنتی خود را از دست بدهید باز هم قادر به بازی کردن در این سرویس خواهید بود. ایکس باکس گیم پس احتمالا بهترین منبع بازیهای رایگان را نسبت به دیگر سرویسهای استریم گیم در اختیار دارد. از بازی Tomb Rider گرفته تا Gears of War 4، تقریبا همه بازیهای محبوب موجود در ایکس باکس وان از طریق این برنامه هم قابل دسترسی هستند.
این سرویس محدود به بازیهای منتشر شده توسط مایکروسافت نیست. بلکه میتوانید از بازیهای شرکتهای طرف قرارداد و همکار با مایکروسافت هم لذت ببرید. نکته بسیار خوب درباره این سرویس به بازیهای انحصاری مایکروسافت مربوط میشود. همه بازیهای ایکس باکس برای مشترکان ایکس باکس گیم پس در همان روز عرضه و بدون پرداخت هزینه اضافی قابل دسترسی خواهند بود.
بنابراین نسخه جدید بازیهای محبوبی مثل Halo Infinte، Gears و … در همان روز انتشار قابل استریم در سرویس ایکس باکس گیم پس هستند. شما با کمک این سرویس حتی میتوانید بازی هایی که در نسخه بتا بوده و صرفا از طریق برنامه Game Preview مایکروسافت در دسترس هستند را استریم کنید. این مثالی خوب از مسیر درست سرویسهای مبتنی بر حق اشتراک است. جایی که هم از نظر اقتصادی و هم از لحاظ حق انتخاب بازیهای عالی به خوبی عمل میکنند.


PlayStation Now (PS4، کامپیوترهای شخصی)
سونی صاحب برخی از بهترین عناوین بازیهای موجود است. گرچه برای اینکه بتوانید این عناوین را بازی کنید نیازمند یکی از کنسولهای بازی این شرکت هستید. با سرویس PlayStation Now شما میتوانید به انواع بازیهای انحصاری پلی استیشن از کامپیوترهای شخصی گرفته تا پلی استیشن ۴، دسترسی داشته باشید.
اگر از کامپیوتر برای بازی استفاده میکنید تمام چیزی که نیاز دارید یک کنترلر دوال شوک ۴ به همراه آداپتر بیسیم یا کابل USB است. در کنار این موارد، یک حساب کاربری در شبکه پلی استیشن و اتصال اینترنتی با سرعت حداقل ۵ مگابیت بر ثانیه هم نیاز خواهید داشت. اگر از کاربران پلی استیشن ۴ هستید به همین سرعت اینترنت نیاز دارید.
شما میتوانید با پرداخت حق اشتراک یا در قالب دوره رایگان ۷ روزه، به تجربه بهترین بازیهای انحصاری پلی استیشن بپردازید. برای کاربران پلی استیشن ۴، اشتراک پلی استیشن Now، شامل دسترسی کامل به قابلیت چندبازیکنی (multiplayer) بدون نیاز به اشتراک پلی استیشن پلاس خواهد بود. فروشگاه پلی استیشن از درگاههای پی پال، ویزا، مسترکارت، دیسکاور و امریکن اکسپرس برای پرداخت پشتیبانی میکند و می توانید از راهنمای خرید با ویزا و مستر کارت نیز بهره ببرید.
در این سرویس هم قادر به دانلود بازی استریم و اجرای آنها در سیستم خود هستید. بیش از ۲۵۰ عنوان بازی موجود پلی استیشن ۴ برای دانلود در دسترس هستند. قابلیتهایی مثل DLC هم در نسخه دیجیتال این بازیها گنجانده شده است. بدین ترتیب حتی بدون داشتن اتصال اینترنتی هم میتوانید از بازی کردن در این محیط لذت ببرید. این سرویس علاوه بر بازیهای قدیمی پلی استیشن، شامل بازیهای جدید این کنسول هم میشود. به طور کلی بیش از ۸۰۰ عنوان بازی در آن در دسترس است.
هزینه اشتراک ماهانه ۱۰ دلار، اشتراک ۳ ماهه ۲۵ دلار و اشتراک سالانه ۶۰ دلار است. به تازگی طبق قراردادی که بین سونی و مایکروسافت شکل گرفته، قرار است فناوری ابری مایکروسافت به نام Azure با سرویس استریم سونی و سرویسهای هوش مصنوعی ادغام شود. تاثیر دقیق این اتفاق روی پلی استیشن Now در حال حاضر مشخص نیست. این در حالی است که این سرویس در حال حاضر از دیتاسنتر مایکروسافت هم بهره میبرد. با معرفی نسل جدید کنسولهای بازی، سونی میخواهد امکان استفاده کاربران پلی استیشن Now از دستگاههای بیشتر مثل پلتفرمهای موبایل را فراهم کند. طبق این برنامه سونی، کیفیت محتوا هم به ۱۰۸۰p خواهد رسید.


Geforce Now (کامپیوتر شخصی، Nvidia Shield)
با استفاده از Geforce Now شما میتوانید بهترین بازیهای موجود در بازار را بدون نیاز به داشتن دستگاهی با سخت افزار قدرتمند اجرا کنید. Geforce Now مثل دیگر سرویسهای موجود در این لیست یک سرویس ارائه محتوا نیست. شما برای اینکه بتوانید به اجرای یک بازی بپردازید باید آن را از فروشگاههای دیجیتالی مثل استیم، Uplay یا بلیزارد خریداری کنید.
برای خرید بازی با کمک پی پال یا وب مانی از سایتهای خارجی میتوانید از نیک پرداخت کمک بگیرید.
پس از نصب بازی روی دستگاه، پردازندههای ابری Geforce به شما اجازه اجرای آن را صرف نظر از مشخصات سخت افزاری دستگاهتان میدهند. این سرویس نسبت به دیگر سرویسهای استریم گیم به سرعت اینترنت بالاتری نیاز دارد (حداقل ۱۵ مگابیت، ۲۵ مگابیت پیشنهادی). همچنین برای اجرای آن باید حداقل از نسخه ۱۰.۱۰ سیستم عامل مک یا ویندوز ۷ نسخه ۶۴ بیتی برخوردار باشید.
Geforce Now قادر به اجرای گستره متنوعی از بازیها است. از جمله این بازیها میتوان به اساسین کرید، injustice ۲، Shadow of War و … اشاره کرد. در نسخه رایگان این سرویس میتوانید در بازههای یک ساعته به بازی بپردازید. در صورت پرداخت ۴.۹۹ دلار برای اشتراک ماهانه به ویژگیهایی مثل اولویت دسترسی، زمان طولانیتر برای بازی و قابلیت RTX دست پیدا خواهید کرد. با خرید اشتراک ماهانه ۲۴.۹۵ دلاری هم میتوانید به همه قابلیتهای این سرویس دسترسی داشته باشید.


گوگل استادیا
گوگل استادیا گام بلند شرکت گوگل برای حضور در صنعت سرویسهای استریم است. با استفاده از این سرویس میتوانید از طریق مرورگر کروم به اجرای بازیهای با کیفیت ۴k بپردازید. گوگل استادیا روی گوشیهای اندروید و iOS، لپتاپها، تبلتها و تلویزیونها (با استفاده از کروم کست اولترا) قابل اجرا است. این مساله باعث شده است که گوگل استادیا به عنوان جایگزینی برای کنسولهای بازی سنتی شناخته شود.
شما با استفاده از این سرویس میتوانید به تجربه برخی از بزرگترین عناوین بازیهای تریپل ای (AAA) مثل مورتال کامبت ۱۱، دستینی ۲، دارک سایدر جنسیس و … بپردازید. هنوز بسیاری از قابلیتهای گوگل استادیا اجرایی نشده اند. برای مثال، اخیرا گوگل به ادغام سرویس یوتیوب با بازیها پرداخته است.
به این صورت که با کلیک روی لینک موجود در بخش توضیحات ویدیوی مربوط به بازی در سایت یوتیوب میتوانید مستقیما به صفحه آن در استادیا بروید. بدین ترتیب افرادی که به تماشای یک استریمر در یوتیوب مشغول شدهاند میتوانند تنها با یک کلیک، به بازی با دیگر بازیکنان بپردازند. استفاده از سرویس Google Assistant جهت یادگیری نکات و حقههای هر بازی هم از دیگر ویژگیهای گوگل استادیا است.
قرار است علاوه بر بازیهای موجود از شرکتهای دیگر، چند عنوان بازی انحصاری هم به گوگل استادیا اضافه شود. با این وجود این سرویس برای اینکه بتواند به رقابت با رقبایی مثل xCloud، پلی استیشن ۵ یا کنسولهای سری ایکس بپردازید راهی طولانی در پیش دارد. استادیا قطعا از بهترین سرویس استریم بازی است. ولی پیشنهاد میکنیم برای استفاده از آن تا رسیدن سریهای بازی جدید به این سرویس صبر کنید. البته اگر دارای کنسول بازی نیسیتید، سریعترین راه برای تجربه بازیهای درجه یک استفاده از گوگل استادیا است.
در صورت استفاده از نسخه رایگان میتوانید به اجرای بازیها با رزولوشن ۱۰۸۰ بپردازید. برای استریم با کیفیت ۴k و همچنین برخورداری از انواع تخفیفها و بازیهای رایگان هم میتوانید به ازای ۱۰ دلار از نسخه اشتراک ماهانه بهره ببرید. شاید تنها ایراد اساسی گوگل استادیا، تعداد بسیار کم بازیهای موجود در آن باشد که تنها کمی بیش از ۱۰۰ عنوان است. این نقطه ضعفی اساسی در مقایسه با رقبایی مثل PS4 و ایکس باکس وان است که هر کدام دارای هزاران عنوان بازی هستند. گرچه میتوان گوگل استادیا را حداقل از لحاظ قیمتی به صرفه تر از این رقبا دانست.


سرویس استریم بازی xCloud
گوگل تنها شرکتی نیست که میخواهد در زمینه اجرای بازیهای کنسول بدون توجه به مکان بازیکن، دستی بر آتش داشته باشد. مایکروسافت هم با معرفی سرویس xCloud در سال ۲۰۱۸ با هدف حذف مانع سخت افزاری میان کتابخانه بازی هایش و بازیکنان بالقوه آن، وارد این کارزار شد. xCloud با استفاده از دیتاسنتر ۵۴ Azure مایکروسافت به کاربرانش امکان استریم کردن بازیهای انحصاری ایکس باکس وان یا بازیهای مربوط به کامپیوترهای شخصی را در دستگاه دلخواه خودشان میدهد.
در آینده نزدیک از ایکس باکس وان و کامپیوترهای شخصی گرفته تا گوشیهای موبایل و تبلتها توسط xCloud پشتیبانی خواهد شد. بدین ترتیب شما میتوانید صرفا با برقراری ارتباط به شبکه به بازیهای مورد علاقه خود دسترسی داشته باشید. ضمن اینکه شما میتوانید از کنسول ایکس باکس وان خود هم به عنوان سرور استفاده کنید تا متحمل هزینهای اضافی نشوید. بر خلاف استادیا که از وای فای برای اتصال به کنترلر بازی استفاده میکند، ایکس باکس وان از بلوتوث جهت انجام این کار بهره برده است. این کار از نظر تئوری منجر به تاخیر کمتر در طول بازی میشود.
کنترلرهای مربوط به ایکس باکس وان و دیگر سریهای ایکس که از سال 2016 به بعد ساخته شدهاند روی این سرویس پشتیبانی میشوند. ضمن اینکه در صورت بازی رو دستگاههای موبایل به یک رابط کنترل قابل لمس هم دسترسی دارید. بیش از ۱۰۰ عنوان بازی جهت استریم روی اندروید، تبلت، کامپیوتر و کنسولهای ایکس باکس در xCloud وجود دارند. ضمن اینکه میتوانید با کمک اپلیکیشن Game Pass از آن روی تلویزیونهای هوشمند هم استفاده کنید.
از آنجایی که اسکلت اصلی xCloud از همان اسکلت ایکس باکس لایو گلد و ایکس باکس پلی تشکیل شده است، قابلیت ذخیره دادهها به صورت ابری در بین چند پلتفرم را دارا است. به این معنی که اگر در حال بازی روی ایکس باکس وان بوده و مجبور به متوقف کردن آن شدید، میتوانید ادامه بازی را از روی دستگاه موبایل خود دنبال کنید.


نکته جالب درباره xCloud این است که با پرداخت ۱۵ دلار در ماه میتوانید به همه مزیت هایی که در ایکس باکس گیم پس و ایکس باکس گلد موجود هستند دسترسی داشته باشید. بنابراین مشترکان ایکس باکس گیم پس اولترا بدون هیچ هزینه اضافی به این سرویس متصل خواهند شد. این قابلیت بخشی از برنامه مایکروسافت برای در دسترس بودن در همه زمانها صرفنظر از اینکه در حال استفاده از کنسول ایکس باکس وان هستید یا نه، است.
سرویس استریم بازی Shadow
Shadow یکی از بلندپروازانهترین سرویسهای استریم گیم است که میتواند دستگاه مورد نظر شما را به قابلیت اجرای بازیهای بسیار سنگین مجهز کند. صرفنظر از اینکه این دستگاه یک کامپیوتر یا مک باشد یا یک تلویزیون، تبلت یا تلفن. برای استفاده از این سرویس نیازی به خرید بازیهای جدید ندارید. بلکه میتوانید بازیهای کنونی خود را از استورهایی مثل استیم، origin و … وارد آن کرده و به بازی بپردازید. در حال حاضر، Shadow توانایی اجرای بازیها با کیفیت ۴k در نرخ رفرش ۶۰ هرتز یا کیفیت ۱۰۸۰ در نرخ رفرش ۱۴۴ هرتز را دارا است.
این سرویس از رم DDR۴ ۱۲ گیگابایتی استفاده میکند و به شما توانایی دسترسی به فضای ذخیره سازی ۲۶ گیگابایتی میدهد تا بتوانید بازیهای مورد نظر خود را در آن نصب کنید. بر خلاف استادیا و ایکس کلود، شما همچنان باید بازیها را خودتان دانلود و آپدیت کنید. شما میتوانید با تبدیل تلویزیون خود به یک دستگاه Shadow از کنترلرها، کیبوردها و دیگر لوازم جانبی مورد نیاز برای بازی با کمک اتصال بلوتوث استفاده کنید. همچنین شما میتوانید بلافاصله صفحه نمایش خود را به یک دستگاه موبایل انتقال دهید.
در واقع شما میتوانید در حین اینکه بازی میکنید بین دستگاههای مختلف جابجا شوید؛ در حالی که بازی روی صفحه نمایش دستگاه قبلی همچنان در جریان است. بنابراین شما حتی لحظهای از بازی را هم از دست نخواهید داد. با اتصال اینترنتی ۱۵ مگابایتی میتوانید عملکرد خوبی از shadow شاهد باشید. ضمن اینکه میتوانید از یک اتصال ۴G LTE هم بهره ببرید. هزینه اشتراک این سرویس اندک بیشتر از پلی استیشن Now یا استادیا است.
شما میتوانید هزینه اشتراک را به صورت ماهانه (۱۵ دلار) پرداخت نمایید. اگر تصمیم دارید هزینه اشتراک را به صورت سالانه بپردازید این مقدار به ۱۲ دلار برای هر ماه کاهش مییابد. هیچ نسخه رایگانی از Shadow در دسترس نیست ولی میتوانید از نسخه موقت ۱۴ روزه آن جهت تست کارایی این سرویس استفاده نمایید.


سرویس استریم Amazon Luna
به نظر میرسد هر روزه تعداد شرکتهای بیشتری به استفاده از مدل کسب و کار مبتنی بر حق اشتراک علاقهمند میشوند. اخیرا آمازون هم از سرویس حق اشتراک خود تحت عنوان Luna رونمایی کرد. این سرویس به کاربران این امکان را میدهد که بازیها را از طریق سرویسهای ابری استریم کنند. در حال حاضر 75 بازی روی این سرویس وجود دارد. حق اشتراک Luna ماهی ۶ دلار است.
شما میتوانید از آن روی کامپیوترهای ویندوزی، مک، آیفون، آیپد و اندروید استفاده نمایید. بازیها هم با کنترلر مخصوص Luna و هم با گیم پد مخصوص کنسولها یا حتی موس و کیبورد قابل تعامل هستند. حداقل سرعت اینترنت مورد نیاز برای کار با Luna، ۱۰ مگابیت بر ثانیه برای گیفیت ۱۰۸۰ یا ۳۵ مگابیت بر ثانیه برای کیفیت ۴K است. ضمن اینکه میتوانید از کیفیت ۷۲۰p که نیازمند سرعت پایین تری است هم استفاده نمایید.
شاید سرعت اینترنت را بتوان بزرگترین مساله سرویسهای استریم دانست. واقعیت این است که برای اجرای بسیاری از بازیهای جدید با رزولوشن بالا، نیازمند سرعت بالای اینترنت هستیم. چیزی که در بسیاری از مناطق، حتی در ایالات متحده، ممکن نیست. در حال حاضر برای استفاده از سرویس Luna باید از کاربران آن دعوتنامه دریافت کنید. آمازون وعده داده است که به زودی بیش از ۱۰۰ عنوان بازی در این سرویس گنجانده خواهد شد. هنوز از زمان انتشار نسخه نهایی این سرویس اطلاعاتی در دسترس نیست.


سرویس نینتندو سوئیچ آنلاین
نینتندو سوئیچ را نمیتوان از منظر فنی یک سرویس استریم به شمار آورد، ولی از جهاتی آنقدر شبیه ایکس باکس گیم پس و PS است که بتوان آن را هم در این لیست جای داد. در ازای ۲۰ دلار در سال، مشترکان نینتندو سوئیچ میتوانند به اجرای آنلاین بازیهای آن بپردازند. اما علاوه بر این، نینتندو تضمین کرده است که به زودی کتابخانه بازی خود را با بازیهای NES و SNES نیز به روز رسانی خواهد کرد تا این بازیهای کلاسیک را هم به صورت آنلاین تجربه کنید. شاید تعداد بازیهای موجود در این سرویس بسیار کم باشد. ولی حقیقت این است که با در نظر گرفتن قیمت بسیار پایین آن نسبت به رقبایش، میتوان امید زیادی به استقبال از آن داشت. البته هواداران نینتندو امیدوار هستند در آینده انتخابهای بیشتری روی این سرویس در اختیار داشته باشند.


سرویس استریم بازی توییچ
توییچ معروفترین سایت استریم بازی است. شاید ساده ترین راه برای پیوستن به جامعه استریمرها، رفتن به سایت این سرویس و مشاهده ویدیوها و تعامل با دیگران از طریق چت کردن باشد. از برخی بازیهایی که به محبوبیت بسیار زیادی در اینس رویس دست پیدا کردند میتوان به عناوینی مثل فورتنایت، بتل گراوند و دیگر بازیهای بتل رویال اشاره کرد.
شما میتوانید در کانالهای دلخواه خود عضو شده یا گیمرهای مورد علاقه خود را دنبال کنید. در حال حاضر تمرکز سرویس twitch روی بازیهای کنسول و PC است. نکته جالب این است که حتی اگر یک گیمر هم نباشید باز هم میتوانید از این سرویس استفاده کنید. در توییچ امکانی فراهم شده است که تا افرادی که میخواهند فقط به وقت گذرانی و چت کردن بپردازند هم بتوانند از آن استفاده نمایند. ضمن اینکه در کنار بازیهای ویدیویی، امکان پخش رویدادهای ورزشی، موسیقی و فرهنگی هم در این سرویس وجود دارد.


کسب درآمد از گیم
سرویسهای استریم بازی فقط جنبه سرگرمی ندارند. امروزه این سرویسها تبدیل به منبع درآمدی قابل توجهی برای گیمرها شدهاند. معمولا کسب درآمد در این سرویسها یا بازیهایی مانند کلش آف کلنز از طریق افزایش محبوبیت کانال گیمر و در نتیجه آن شراکت با بازی سازها جهت معرفی بازیهای آنها صورت میگیرد. هر کدام از این سرویسها شیوه درآمدی مختص به خود را دارند. مثلا در مدل مبتنی بر تبلیغات، روی ساختن ویدیوهایی تمرکز میشود که مردم مشتاق تماشای آنها هستند. در ادامه به عنوان مثالی بارز از کسب درآمد از سایتهای استریم بازی، یعنی توییچ میپردازیم.
کسب درآمد از توییچ
یکی از بهترین راهها برای کسب درآمد از توئیچ و دیگر سرویسهای مشابه آن، خرید اشتراک آنها است. همه این سرویسها در وهله اول به صورت رایگان در دسترس ما قرار دارند. اما توئیچ پیشنهاداتی هم برای آن دسته از کسانی که مایل هستند در ازای پرداخت پول به امکانات بیشتری دسترسی داشته باشند دارد. در ازای پرداخت ۹ دلار در ماه، میتوانید از دست تبلیغات خلاص شده، پهنای باند خود را افزایش داده و شکلکهای جدید دریافت کنید.
این امکانات میتوانند در نهایت منجر به افزایش مخاطبان شما شوند. مخاطبان میتوانند به صورت مستقیم به حمایت از استریمرها بپردازند. به عنوان مثال در سرویسهایی مثل کافئین، فیسبوک گیمینگ و توئیچ، امکان پرداخت مستقیم به استریمر فراهم شده است. این پرداختها میتوانند به شکلهای مختلفی انجام شوند: از ارز دیجیتال گرفته تا ارسال ایموجی پرداخت پول در چت.
توئیچ به شما اجازه میدهد که در ازای پرداخت ۵، ۱۰ یا ۲۵ دلار در ماه درکانالهای مورد علاقه خود عضو شوید. عضویت در این کانالها همراه با دسترسی به توئیچ پرایم خواهد بود. همانوطر که اشاره شد شاید با خرید این حق اشتراکها نتوانید به درآمد مستقیمی دست پیدا کنید. ولی با افزایش جامعه مخاطبانتان، به تدریج میتوانید از حمایتهای مالی خوبی برخوردار شوید.
از جمله روشهای دیگر جهت کسب درآمد از سرویسهای استریم بازی، شاهده تبلیغات در ازای پرداخت پول، ایجاد لینک به سات هایی مثل کیک استارتر یا حتی استفاده ازتبلیغات در حین استریم گیم است. شاید هر کدام از این راهها منجر به یک شبه میلیونر شدن شما نشوند. ولی حداقل میتوانید از کسب درآمدی هر چند اندک از طریق مشغول شدن به سرگرمی خود لذت ببرید.
نقد کردن درآمد ارزی گیمرها
اگر شما نیز از جمله استریمها و گیمرهایی هستید که از طریق توییچ یا دیگر استریمهای بازی درآمد دلاری دارید، نگران نقد کردن آن نباشیذ. درست است که موانعی بر سر راه فریلنسرهای گیم ایران وجود دارد، اما نیک پرداخت سعی کرده که این موانع را از پیش پای آنها بردارد و امکان برداشت ریالی از کسب درآمد ارزی آنها را فراهم کند. اگر شما نیز به نقد کردن درآمد ارزی نیاز دارید، خوب است با همکاران فروش ما تماس بگیرید و از مشاوره آنها بهرهمند شوید. نیک پرداخت سعی کرده با ایجاد تسهیلاتی روند نقد کردن درامد ارزی را ساده کند.
منبع: digitaltrends، pcmag
یک دیدگاه